avatarlogo-textlogo-premium

Фотоотзыв 1 из 3
Японская яичная темпура

Необычный рецепт! Результат на вкус всем понравился😋
22 ноября 2020 г.
icon-donate-roubleПоддержать

Эмоции к фотоотзыву

Подарите автору первую эмоцию!
comments-icon
Комментарии 4
Juliette ✈ ответил(а) Juliette ✈
Правда у меня получилось больше похоже на лепёшки, чем на круглые яйца😂 Возможно из-за того, что тесто не прилипало к яйцу, а скатывалось.. не знаете, что...
22 ноября 2020 г.
Ответить
Juliette ✈ ответил(а) Juliette ✈
We liked the recipe a lot, thank you! But while frying, the batter slipped off the eggs. As a result, it formed into a shape of a flat cake not of a round...
22 ноября 2020 г.
Ответить
Thank you for writing in English. It’s easier for me because all my recipes are translated by my friend. And thank you so much for cooking Egg Tempra. I’m so...
23 ноября 2020 г.
Ответить
My pleasure 🥰 I've thought it would be hard to understand some terms in Russian 😂 Thank you for explanation! Actually, I dislike the idea of 10cm of oil.....
11 декабря 2020 г.
Ответить