ovkuse-logo
stories-plugstories-plugstories-plugstories-plugstories-plug
label-icon
Пиле Капрезе

Пиле Капрезе

Рецепт с фото пошаговый

Автор Adriana Stefanova
~ 2 порции 766 kcal на порция — Рецептата се получава много лесно и удобно в...
30 минути
2 servings

Ингредиенты

  • Марината
  • гр соев сос 30-40
  • сокът от 1 лимон
  • ч. л. мед 1
  • сол
  • черен пипер
  • Пържоли
  • ~ 300 гр пилешко филе
  • ч. л. песто 4
  • гр моцарела 50
  • резена домат 4

Шаги приготовления

1
Разрежете филето на половина (по дължина).
2
Много важно: смесете продуктите за марината и мариновайте пилешкото филе за около половин час преди да започнете готвенето.
3
Загрейте фурна на 200°.
4
Загрейте чугунен тиган на силен огън с 1 с. л. масло от гроздови семки (олио или зехтин).
5
Поставете филето върху тигана докато получи златен загар (2-3 минути на страна).
6
След това махнете тигана от котлона и намажете филето с по 1-2 ч. л. песто на парче.
7
Добавете около настъргана моцарела върху всяко филе и по няколко резена домат.
8
Преместете тигана във фурната за около 15 минути или докато моцарелата придобие апетитен загар.
9
Сервирайте!
...
icon-donate-roubleПоддержать
icon-calendarЗапланировать
icon-calendarЗапланировать — эта функция помогает составить меню на неделю. Она добавляет рецепт в ваш календарь.
...
Эмоции
Подарите автору первую эмоцию!
photocomment-icon
Фотоотзывы
Приготовили это блюдо? Оставьте фотоотзыв!
Что такое фотоотзывы?
Добавить
первый
фотоотзыв
comments-icon
Комментарии 
development
Ваш комментарий будет первым
Вы можете задать вопрос автору, поделиться идеями и впечатлениями
Приложение Овкусе всегда под рукой
Установите бесплатное приложение сейчас и получайте еще больше вдохновения всегда и везде!