Vegan Russian Salad

Vegan Russian Salad

Рецепт с фото пошаговый

Автор liliadikova
1hour 20 minutes
4 people
4

Ингредиенты

potatoes 4
small or 1 large carrot 2
Peas - you can purchase canned 50 grams
Tofu - marinated from LIDL 175 grams
a jar of Pickles Half
Vegan mayo 150 grams
lemon 1
Реклама помогает Овкусе.ру развиваться и улучшать сервис

Шаги приготовления

1
Peel the potatoes and carrots. Cut the potatoes in small pieces, carrots in halves and put everything in boiling water
2
Cut the pickles and crush the Tofu in crumbles
3
Once the potatoes and carrots are ready let them cool and then cut the carrots in small cubes. Potatoes should already be the right size
4
Mix everything together, add the peas mayo and squeeze half the lemon.
5
Add salt and pepper and enjoy ☺️
...
...
Эмоции 4
Подарите автору эмоцию!
1
1
1
1
photocomment-icon
Фотоотзывы
Приготовили это блюдо? Оставьте фотоотзыв!
Что такое фотоотзывы?
Добавить
первый
фотоотзыв
comments-icon
Комментарии 
development
Ваш комментарий будет первым
Вы можете задать вопрос автору, поделиться идеями и впечатлениями
Приложение Овкусе всегда под рукой
Установите бесплатное приложение сейчас и получайте еще больше вдохновения всегда и везде!