Chicken meatballs in creamy mushroom & spinach sauce
Рецепт с фото пошаговый
Автор _be_juli_
Instagram @_be_juli_
4 servings
Ингредиенты
chicken breast 500 g
large onion 1
eggs 2
Breadcrumbs
Salt, black pepper and other favourite herbs
Sauce
double cream 300 ml
mushroom 200 g
frozen spinach 4 pieces
Ghee butter
Salt and black pepper
Шаги приготовления
1
человек планирует готовить
1
Slice the chicken, cut up the onions and mince it together. (If you use a ready mince meat, the grate an onion into the meat)
2
Add 2 eggs, breadcrumbs, salt, black pepper and other herbs and mix it up
3
Add some ghee butter into a frying pan and heat it up
4
Make the balls from the meat mix and place them into a frying pan
5
Fry for 5-10 min on each side on moderate heat until golden colour. (Don’t worry if meatballs are not fully cooked inside)
6
Take the meatballs out of the pan and place it aside on the plate. Let’s make the sause
7
Chop the mushrooms and place them into the same frying pan where you cooked the meatballs
8
Add spinach, stir, and cover with a lid. Cook for 5 minutes
9
Add double cream, salt and pepper, stir and cook on a low heat under the lid until the cream bubbles
10
Move your meatballs into the sauce, cover with a lid and cook for further 15 minutes.
Поддержать
Запланировать
Запланировать — эта функция помогает составить меню на неделю. Она добавляет рецепт в ваш календарь.
4.911244
Эмоции
Подарите автору первую эмоцию!
Фотоотзывы
Приготовили это блюдо? Оставьте фотоотзыв!
Что такое фотоотзывы?
Комментарии
Ваш комментарий будет первым
Вы можете задать вопрос автору, поделиться идеями и впечатлениями
Похожие рецепты
Посмотрите, что мы нашли с теми же ингредиентами
Вероятно, вам понравится
Приложение Овкусе всегда под рукой
Установите бесплатное приложение сейчас и получайте еще больше вдохновения всегда и везде!