avatarlogo-textlogo-premium
label-icon
Korean Bibimbap

Korean Bibimbap

Рецепт с фото пошаговый

Автор Эико Касаи
I made this delicious Korean mixed rice Bibimbap with leftover in refrigerator.
30 minutes
2 servings

Ингредиенты

  • Cooked rice 2 bowl
  • Korean hot sweet miso Gochujang
  • Vegetables, mushroom, any leftover to make Namur (seasoned vegetables, Korean side dish)
  • Meat, seafood
  • Sesame oil and sesame seeds

Шаги приготовления

6
человек планируют готовить
1
Cut vegetables and put salt.
2
After 10 minutes squeeze with hand.
3
Boil spinach and bean sprouts and season with salt and sugar and soy sauce.
4
This is leftover beef marinated with Korean miso.
5
Put vegetables in bowl and put cooked rice in center.
6
Turn the bowl in bibimbap dish. Put Cochujang Miso and beef and seafood (crab egg).
7
Sprinkle sesame oil and sesame seed.
8
Mix very well and enjoy 😉
9
Make stocks with crab small legs and small dried fish and kelp. Add miso.
10
Our lunch today 💖😍
...
icon-donate-roubleПоддержать
icon-calendarЗапланировать
icon-calendarЗапланировать — эта функция помогает составить меню на неделю. Она добавляет рецепт в ваш календарь.
...
Эмоции 38
Подарите автору эмоцию!
13
6
8
11
photocomment-icon
Фотоотзывы
Приготовили это блюдо? Оставьте фотоотзыв!
Что такое фотоотзывы?
Добавить
первый
фотоотзыв
comments-icon
Комментарии 
development
Ваш комментарий будет первым
Вы можете задать вопрос автору, поделиться идеями и впечатлениями
Приложение Овкусе всегда под рукой
Установите бесплатное приложение сейчас и получайте еще больше вдохновения всегда и везде!