Korean Bibimbap
Рецепт с фото пошаговый
Автор Эико Касаи
I made this delicious Korean mixed rice Bibimbap with leftover in refrigerator.
30 minutes
2 servings
Ингредиенты
- Cooked rice 2 bowl
- Korean hot sweet miso Gochujang
- Vegetables, mushroom, any leftover to make Namur (seasoned vegetables, Korean side dish)
- Meat, seafood
- Sesame oil and sesame seeds
Шаги приготовления
6
человек планируют готовить
1
Cut vegetables and put salt.
2
After 10 minutes squeeze with hand.
3
Boil spinach and bean sprouts and season with salt and sugar and soy sauce.
4
This is leftover beef marinated with Korean miso.
5
Put vegetables in bowl and put cooked rice in center.
6
Turn the bowl in bibimbap dish. Put Cochujang Miso and beef and seafood (crab egg).
7
Sprinkle sesame oil and sesame seed.
8
Mix very well and enjoy 😉
9
Make stocks with crab small legs and small dried fish and kelp. Add miso.
10
Our lunch today 💖😍
Поддержать
Запланировать
Запланировать — эта функция помогает составить меню на неделю. Она добавляет рецепт в ваш календарь.
4.911223
Эмоции 38
Подарите автору эмоцию!
13
6
8
11
Фотоотзывы
Приготовили это блюдо? Оставьте фотоотзыв!
Что такое фотоотзывы?
Комментарии
Ваш комментарий будет первым
Вы можете задать вопрос автору, поделиться идеями и впечатлениями
Рецепты с теми же ингредиентами
Вероятно, вам понравится
Приложение Овкусе всегда под рукой
Установите бесплатное приложение сейчас и получайте еще больше вдохновения всегда и везде!